Hírek

Hogyan javítsuk ki a Csatlakozás az iTuneshoz hibát, az Apple iPhone XS Max le van tiltva

Végezetül, hogy le van tiltva az iPhone, vagy csatlakozni tud az iTuneshoz, egymás utáni helytelen jelszóbevitel miatt, kissé hihetetlen, de ez megtörténik. Valójában vannak olyan iOS-felhasználók, akiknek fogyatékkal élő iPhone-juk lett akkor is, ha nem próbálták kinyitni az eszközüket. Ennek ellenére ez akkor fordulhat elő, ha iPhone-ját csípőkabát zsebekbe, első nadrágzsebekbe vagy tasakokba helyezi, és a kijelző felébred.



Egy másik lehetőség az, ha más emberek, mint például a gyerekeid, vagy esetleg néhány snoopers, több sikertelen kísérletet tett az eszköz feloldására. 1–5 helytelen kód használatával ez nem jelent problémát. 6 helytelen kísérlet esetén az iPhone 1 percig le lesz tiltva és így tovább. De ha 10 helytelen kísérletet hajtanak végre, akkor a legrosszabb dilemmával kell szembenéznie, mivel az iPhone teljesen le van tiltva. Amikor egy üzenetet kér, amely azt mondja: “Az iPhone le van tiltva. Csatlakozás az iTuneshoz , ”Csak akkor használhatja eszközét, amíg újra nem engedélyezi. Biztonsági óvintézkedésként a zárolt iPhone-hoz a teljes hozzáférés újbóli engedélyezéséhez hozzáférési kódot vagy Touch ID-t kell használni.

Sajnos nincs más mód a szám feloldására letiltott iPhone vagy javítsa ki a csatlakozás iTuneshoz hibát. Még az Apple technikusának a Genius sávjában semmit sem tud megtenni, mivel még nem rendelkeznek eszközzel egy letiltott iOS-eszköz feloldásához. Ezért az iPhone visszaállításának egyetlen módja az, hogy teljes mértékben törölje azt az iTunes vagy az iCloud segítségével. Ez azt jelenti, hogy véglegesen elveszítheti azokat a kritikus adatokat, amelyeket még nem ment. Ennek ellenére ez az egyetlen lehetőség, amellyel használhatja a izmos iOS-kézibeszélőt. Olvassa el tovább, hogy megtudja, mi a teendő, ha az iPhone XS Max le van tiltva (szándékosan vagy nem).



Hogyan javítsuk ki a Csatlakozás az iTuneshoz hibát, az Apple iPhone XS Max le van tiltva

Első megoldás: Törölje és visszaállítsa iPhone-ját az iTunes alkalmazásban (normál visszaállítás)

Ha már szinkronizálta iPhone XS-jét az iTunes-szal, mielőtt letiltotta volna, vagy még mielőtt csatlakozna az iTunes-hoz, akkor visszaállíthatja azt az iTunes használatával, hogy eltávolítsa a jelszavát. Ezzel mindent töröl a készüléken, beleértve a hozzáférési kódot is. Így történik:



  1. Csatlakoztassa iPhone XS Max-jét a számítógéphez, amelyet korábban szinkronizált vele.
  2. Nyissa meg az iTunes alkalmazást a számítógépen, majd várja meg, amíg szinkronizálja iPhone-ját, és készít biztonsági másolatot.
  3. A szinkronizálás és a biztonsági mentés után kattintson a gombra Visszaállítás (az eszköz).
  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és amikor eléri a Képernyő beállítása miközben visszaállítja az iPhone készüléket, érintse meg a ikont a kiválasztásához Visszaállítás az iTunes biztonsági másolatából.
  5. Válassza ki iPhone XS Max az iTunesban, majd kövesse a következő parancssorokat.
itunes-1024x543-6015326

A dátumra és a fájlméretre hivatkozva kiválaszthatja a legmegfelelőbb biztonsági másolatot a visszaállítandó fájlból.

Második megoldás: Törölje iPhone-ját helyreállítási módban, hogy rögzítse a csatlakozás az iTunes-hoz hibát

Ha még nem szinkronizálta iPhone-ját az iTunes-szal, akkor helyreállítási módot kell használnia a visszaállításához. Ezzel törli az iPhone adatait és a hozzáférési kódot. Az induláshoz csatlakoztassa iPhone-ját a számítógéphez, és nyissa meg az iTunes alkalmazást. Amíg az iPhone csatlakoztatva van, kövesse az alábbi lépéseket a helyreállítási módba lépéshez:

  1. Nyomja meg és gyorsan engedje el a gombot Hangerő növelése gomb.
  2. Ezután nyomja meg és gyorsan engedje el a Hangerő csökkentő gomb.
  3. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva a Oldalsó / bekapcsoló gomb amíg meg nem jelenik a Csatlakozás az iTunes képernyőhöz . Ez azt jelenti, hogy az iPhone visszatérési módba lépett.
  4. Amikor megjelenik a lehetőség frissítés vagy visszaállítás , választ visszaállítás . Ha ez megtörténik, az iTunes felszólítja az eszközére a szoftver letöltésének megkezdésére. A letöltés általában 15 percet vesz igénybe (a lehető legnagyobb mértékben). Ha ez meghaladja a 15 percet, és az eszköz kilép a helyreállítási módból, akkor a fenti lépéseket meg kell tennie a helyreállítási módba való belépéshez.

Várja meg, amíg a helyreállítási folyamat befejeződik, majd folytathatja a kezdeti telepítési folyamatot, és új iPhone-ként beállíthatja az iPhone XS Max készüléket.

Harmadik megoldás: Törölje iPhone-ját DFU módban

A rendszer-visszaállítás legmélyebb típusa, amelyet egy iPhone készüléken megtehet, a DFU (eszköz firmware frissítése) módú visszaállítás. Az iPhone XS Max DFU módba állítása és visszaállítása az iTunes alkalmazásban a következőképpen történik:

  1. Gyorsan nyomja meg és engedje el a Hangerő növelése gomb, majd gyorsan nyomja le és engedje el a Hangerő csökkentő gomb . Végül nyomja meg és tartsa lenyomva a Oldalsó / bekapcsoló gomb amíg a képernyő teljesen feketévé nem válik.
  2. Amint a képernyő elsötétül, nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot Hangerő csökkentő gomb amíg tartod a Oldalsó / bekapcsoló gomb.
  3. Utána 5 másodperc , engedje el a Oldalsó / bekapcsoló gomb de továbbra is tartsa a Hangerő csökkentő gomb amíg az iPhone meg nem jelenik az iTunesban a számítógépén.
  4. Amikor iPhone megjelenik az iTunesban, felszabadíthatja az Hangerő gomb mivel az iPhone már DFU módban van.

Ezen a ponton kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az iPhone XS Max iTunes alkalmazáson keresztüli visszaállításához.

Jegyzet: Ha olyan elemeket lát, mint például az Apple logó, az iPhone képernyőjén, ez azt jelenti, hogy lenyomta a Hangerő csökkentő gomb túl sokáig, és nem lépett be sikeresen a DFU módba. Ez azt is jelzi, hogy a kezdetektől kezdve el kell kezdenie. Az iPhone XS Max DFU módba helyezése egy kicsit nagy kihívás, így a türelem kulcsfontosságú.

Negyedik megoldás: Törölje iPhone-ját az iCloud-ban

Ha az iPhone XS Max-ot bejelentkezett az iCloudba, és engedélyezte a Find My iPhone funkciót, mielőtt letiltotta volna, akkor a Saját iPhone keresése funkcióval törölheti eszközét. Tehát itt van, mit kell tennie:

  1. Nyissa meg a másik eszközén iCloud.com bármilyen böngészőben.
  2. Ezután jelentkezzen be az iCloud-fiókjába a megfelelő hitelesítő adatok megadásával.
  3. A főmenüben kattintson a gombra Keresse meg az iPhone készüléket.
  4. Írja be Apple ID-jét és jelszavát, ha a bejelentkezés megerősítésére kéri.
  5. A sikeres bejelentkezés után kattintson a gombra Minden eszköz a képernyő tetején.
  6. Kattintson a kiválasztásához iPhone XS Max .
  7. Válassza a lehetőséget Törli A Te eszközöd. Ez távolról távolít el mindent.

Várja meg, amíg az iPhone törlése befejeződik. A teljes törlés után beállíthatja eszközét újként.

Ötödik megoldás: Használjon harmadik féltől származó iOS-helyreállítási eszközt a csatlakozás iTunes-hiba javításához

Az iTunes mellett számos más iOS visszaállítási és helyreállítási szoftver is található, amelyeket harmadik fél fejlesztői készítettek. Ezek az eszközök szinte ugyanúgy működnek, mint az iTunes az iOS javításán és visszaállításánál. Ha ki akarja próbálni szerencséjét ezekben az eszközökben, válassza ki a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb szoftvert, amely kompatibilis az iPhone készülékével és a számítógépével. Ezután töltse le és telepítse a szoftvert a számítógépére. A teljes telepítés után csatlakoztassa az iPhone XS Max-et a számítógéphez USB- / villámkábel segítségével, indítsa el a számítógépen található szoftvert, majd válassza ki az eszközét. Az iPhone törléséhez és visszaállításához szükséges összes vezérlőgombnak és parancsgombnak a főmenüből elérhetőnek kell lennie, így a teljes folyamat befejezéséhez csak annyit kell tennie, hogy a képernyőn megjelenő utasításokat követi.

További segítséget kérhet az iTunes kapcsolathoz kapcsolódó hiba kijavításában

További lehetőségekkel és további javaslatokkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az iPhone szolgáltatójával / szállítójával vagy az Apple ügyfélszolgálatával. Noha a korábban már említettük, az Apple szakembereinek nincsenek eszközei a letiltott iPhone kinyitására, mégsem fog fájni, ha eszközét a Genius sávba viszi, mivel ezek továbbra is segíthetnek az iPhone helyreállítási módban való visszaállításában vagy végezzen DFU mód visszaállítást az Ön számára. Vegye figyelembe, hogy az Apple nem számít fel díjat a támogatásért, így nem számíthat fel Önnek összeget. Néhány iOS-felhasználó azt is javasolja, hogy egyeztessen időpontot online az Apple támogatási alkalmazáson keresztül egy másik Apple-eszköz segítségével.