Egyéb

Több névjegy törlése az iPhone készüléken

Folyamatosan új embereket vonzunk a névjegyeinkhez iPhone-on. Akár új barátokkal találkozunk, akár üzleti kapcsolatot létesítünk, ennek a személynek a kapcsolattartási adatai szinte mindig a Telefon alkalmazás Névjegyek szakaszába kerülnek. És általában ezt a kapcsolattartási információt szinte soha nem távolítják el.



Ez nagyon jól elronthatja a névjegyek listáját, megnehezítve egy olyan ember tengeren való megtalálását, akivel valószínűleg már nem érintkezik. Az iPhone megkönnyíti a régi névjegyek egyéni törlését, viszont egyszerű, de mi van, ha egyszerre több névjegyet töröl? Kövesse velünk együtt, és megmutatjuk, hogyan.

Több névjegy törlése az iPhone készüléken

Alapértelmezés szerint az iPhone egyszerre csak egy névjegyet törölhet. Ha csak mindenkit törölni szeretne iPhone -járól, beléphet az iCloudba, és megszabadulhat minden kapcsolattartástól. De ezt mi sem akarjuk. Szerencsére meglehetősen egyszerű módszer a több névjegy egyszerre történő törlésére - ehhez a juts megköveteli a Groups nevű alkalmazás letöltését.



A csoportok nagyon kedvesek, mert miután letöltötte és megnyitotta az alkalmazást, engedélyt ad neki a névjegyzék eléréséhez. Innentől egyszerre megszabadulhat több névjegytől, majd ez a változás tükröződik a Telefon Névjegyek szakaszában is.



Az első lépés a letöltés Csoportok az App Store-ból .

Miután letöltötte az iPhone-jára, feltétlenül indítsa el a Csoportok alkalmazást, majd kérjen hozzáférést vagy engedélyt a Névjegyek szakaszhoz.

A Csoportok listájában válassza a lehetőséget Minden névjegy . Most átlépheti a kapcsolatokat, és manuálisan kiválaszthatja azokat. Tudni fogja, hogy egy névjegy bal oldalán lévő kiemelt kör segítségével választotta ki.

Ha már vannak olyan névjegyek, amelyekből meg akar szabadulni, csak nyomja meg a gombot Válassza a Művelet lehetőséget gombot az alkalmazás tetején.

Megjelenik egy felbukkanó képernyő, kiválaszthatja a Törölje a névjegyeket választási lehetőség. Egy másik képernyő jelenik meg, amelyben kéri, hogy erősítse meg döntését - nyomja meg a gombot Távolítsa el az iPhone készülékről gombot a folytatáshoz.

És ennyi is van benne - az utolsó gomb megnyomása után a kiválasztott névjegyeket törölték az iPhone-ról. Látnia kell, hogy ez az új változás tükröződik a Csoportokban, de látnia kell a változást a Kapcsolatok szakasz az Ön belsejében Telefon app is.

Törölje a Névjegyeket külön-külön

Összességében, ha nem rendelkezik külső vagy harmadik féltől származó alkalmazással, az iPhone nem hitelesíti a névjegyek törlését tételekben. Ennek ellenére, ha nem akarsz harmadik féltől származó alkalmazást használni, akkor csak külön kell törölnünk a névjegyeket.

Ehhez nyissa meg a Telefon alkalmazást, és nyomja meg a gombot Kapcsolatok gomb. Ezután válassza ki a törölni kívánt névjegyet. megnyomni a szerkesztése gombot a jobb felső sarokban.

Végül görgessen egészen az oldal aljáig, és nyomja meg a Kapcsolat törlése gombot. Megjelenik egy prompt, amelyben megkérdezi, hogy szeretné-e valóban törölni a kapcsolatot. Csak érintse meg Törölje a névjegyet újra. És ennyi is van rajta!

Ítélet

Lehet, hogy a csoportok nem a leginkább intuitív vagy legjobban megtervezett alkalmazás a piacon, de ez rendkívül funkcionális. Néhány lépésben és csapokon belül az összes kapcsolattartó egyszerűen csak másodpercek alatt elfoglalhatja a helyet. A Csoportok célja, hogy helyettesítsék a Névjegyek szekciót; viszont az a jó dolog, hogy a csoportokon belüli módosítások tükrözik az aktuális Névjegyzék alkalmazást, így megkönnyítik a kívánt névjegyek törlését.

Van gyors módja annak, hogy egyszerre több kapcsolatot is eltávolíthat? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!