Apple Ipad

Hogyan lehet iPad albumokat és képeket törölni, hogy felszabadítsák a tárhelyet

Az iPad tárhelyének felszabadításának egyik módja az iPad albumok törlése, de egyes felhasználók összezavaródnak, különösen azok, akik új az Apple eszközökön, mert a képek tárolása még a képek törlése után is ugyanaz.



A helyzet az, hogy a képek törlése után még egy dolgot kell tennie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy eltűntek-e az iPad tárolójából.

Ezt fogom megmutatni neked ebben a bejegyzésben. Tehát, ha Ön egy olyan iPad tulajdonos, akit összezavarhatott az eszközön hely felszabadításában, folytassa az olvasást.

IPad albumok és képek törlése

Szükséges idő: 6 perc

Az iPad albumok törléséhez a Fotók alkalmazás segítségére van szüksége. Ez lehetővé teszi a képek és videók kezelését. Mindehhez itt kell tennie.

  1. A Kezdőképernyőn indítsa el a Fotók alkalmazást.

    Az iPad alkalmazás beállításának módjától függően a Photos alkalmazás továbbra is a kezdőképernyőn lehet.
    delete ipad albums photos

  2. Koppintson az Albumok elemre a képernyő alján.

    Az alkalmazás alapértelmezett nézete a Fotók. Ha egyszerűen csak töröl egy vagy két fényképet, akkor könnyedén megtalálhatja azokat a nézeten keresztül, de ha egy teljes albumot töröl, akkor az album nézetre kell váltania.
    delete ipad albums view

  3. Érintse meg a törölni kívánt albumot, majd a jobb felső sarokban koppintson a Kiválasztás elemre.

    Ez lehetővé teszi a törölni kívánt fényképek kiválasztását. Ha törölni szeretné mindet, koppintson az Összes kijelölése elemre.
    delete ipad albums choose

  4. Érintse meg a kukát a képernyő csapján, és koppintson a Törlés elemre.

    A fotók törlése után térjen vissza az Albumok képernyőre.

  5. Koppintson az Összes megtekintése, amely megtalálható a Saját albumok jobb oldalán.

    Ezt akkor kell megtennie, ha törölni szeretne egy teljes albumot, és nem csak néhány képet.
    delete ipad albums see all

  6. Koppintson a Szerkesztés elemre a képernyő jobb felső sarkában.

    Közvetlenül miután ezt megtette, egy piros kör jelenik meg mínuszjelpel a létrehozott albumokban.
    delete ipad albums edit

  7. Érintse meg a mínuszjelet azon albumon, amelyet törölni kíván.

    Ne feledje, hogy ez törli az egész albumot. A program kérni fogja, ha folytatni akarja.

  8. Koppintson a Törlés elemre.

    Ezzel törli az albumot. Ugyanezt tegye a többi törölni kívánt albumhoz. De ezzel valójában nem törli a képeket

  9. Ha kész, érintse meg a Kész elemet, majd nyomja meg az Albumok elemet a bal felső sarokban.

    Ez visszatér az album nézethez.

  10. Keresse meg a Nemrégiben törölt elemet, és koppintson rá.

    A kereséshez egészen lefelé kell görgetnie.
    delete ipad albums recently deleted

  11. Koppintson a Kiválasztás elemre a jobb felső sarokban, majd az Összes törlése elemre.

    Ezzel eltávolítják a fényképeket az iPad belső tárolójából.

Eszközök
  • iPadOS
anyagok
  • Apple iPad

És így törölheti azokat a iPad albumokat és fényképeket, amelyekre már nincs szüksége. Remélem, hogy ez az útmutató hasznos volt.

Az album törlésével kapcsolatos kérdésekre adott válaszok

Ezen a ponton szeretnénk felvázolni néhány kérdést, amelyeket az olvasóink küldtek nekünk.

Miután véglegesen töröltem képeimet, törlésre kerülnek az iCloudból?

Ha engedélyezte az iCloud Photos alkalmazást, akkor valószínűleg minden fényképről biztonsági másolatot töltöttek fel a felhőbe, és ebben az esetben erre a célra manuálisan törölnie kell őket, bejelentkezve az iCloud fiókjába, és elérve a képeket.

Alapértelmezés szerint az iPad Store optimalizálása engedélyezve van, és ez azt jelenti, hogy ha az iCloud Photos engedélyezve van, az eszköz automatikusan feltölt néhány fényképet a felhőbe, különösen, ha elég kevés a hely. Tehát szánjon egy kis időt az iCloud fényképeinek áttekintésére.

Véletlenül töröltem néhány képet. Még mindig helyreállíthatom őket?

Attól függ. Ha még nem ment keresztül a közelmúltban törölt képeken, akkor az még mindig ott lehet. Ennek ellenőrzéséhez nyissa meg a Fotók alkalmazást, és lépjen az Albumok mappába. Görgessen le a képernyő aljára, és koppintson a Legutóbb törölt elemre. Keresse meg fényképeit ott, és ha még nem törölték őket, koppintson a Kiválasztás elemre, és válassza ki az összes fotót, amelyet nem kíván törölni. Ezután koppintson a Visszaállítás elemre.

De ha már törölte a képeket az iPad készülékéről, de még nem érintette meg az iCloud tartalmát, akkor próbálja meg ott megtalálni őket, és töltse le őket az iPad készülékébe. Ha azonban törölte ezeket a fényképeket az iPad és az iCloud tárolóból, akkor azok örökre eltűntek.

Nagyon sok ez, srácok!

OLVASSA FEL: A hálózati beállítások visszaállítása az iPad készüléken

Remélem elég segítőkészek vagyunk.

Kérjük, támogasson minket, feliratkozva a YouTube-csatorna . Köszönöm, hogy elolvasta.