Techook

Biztos benne, hogy végleg törölni szeretné WhatsApp-fiókját?

Mielőtt törölne egy WhatsApp-fiókot, ne feledje, hogy ezzel véglegesen törli a teljes üzenetelőzményt és a Google Drive biztonsági másolatát is.

whatsapp, whatsapp fiók, whatsapp törlése, whatsapp törlése, whatsapp fiók törléseMielőtt törölne egy WhatsApp-fiókot, ne feledje, hogy amint törli fiókját a WhatsApp alkalmazásból, az véglegesen törli a teljes üzenetelőzményt.

A WhatsApp kétségtelenül kötelező alkalmazás minden okostelefon-felhasználó számára Indiában. Így nem valószínű, hogy hirtelen abba akarja hagyni a használatát, bármi legyen is az. De tekintettel a közelmúltbeli Facebook-Cambridge Analytica adatszivárgásra, az emberek elég gyanakvást keltettek azzal kapcsolatban, hogy a WhatsApp megosztja a felhasználói adatokat a Facebookkal. Vagy egyszerűen megpróbálja csökkenteni a WhatsApp által okozott figyelemelvonást. Bármi legyen is az ok, a WhatsApp-fiók törlése meglehetősen egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy navigál a beállításokhoz, és talál egy lehetőséget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezt megtegyék.



Mielőtt azonban törölne egy WhatsApp-fiókot, ne feledje, hogy miután törli fiókját a WhatsApp alkalmazásból, az véglegesen törli a teljes üzenetelőzményt. Ez azt jelenti, hogy az összes üzenete és csevegési előzménye, beleértve a csoportos beszélgetéseket, a médiát (képeket és videókat) és minden mást, megszűnik a telefonról és a Google Drive-ról is. Tehát miután végzett a WhatsApp törlésével, nem tud visszaállítani a biztonsági másolatot, amikor legközelebb ugyanazzal a mobilszámmal regisztrál egy fiókot.

A WhatsApp-fiók törlése a fiókhoz társított teljes Google Drive biztonsági másolat törlését is eredményezi. Tehát ha úgy döntött, hogy megnyomja a WhatsApp ravaszt, és folytatni szeretné, az eljárás a következő:



whatsapp, whatsapp fiók, whatsapp törlése, whatsapp törlése, whatsapp fiók törléseA Fiókbeállítások alatt a WhatsApp számos egyéb opció listáját jeleníti meg, amelyek közül választhat. Egyszerűen érintse meg a „Fiók törlése” lehetőséget.

1. lépés: Nyissa meg a WhatsApp-ot, és lépjen a Beállítások menübe. Koppintson a „További beállítások” menüre a WhatsApp jobb felső sarkában. Meg kell jelennie egy legördülő listának. Most érintse meg a „Beállítások” lehetőséget.



2. lépés: Számos beállítási lehetőséggel fog találkozni. De mivel törli WhatsApp-fiókját, érintse meg a „Fiók” lehetőséget.

3. lépés: A Fiókbeállítások alatt a WhatsApp számos egyéb opció listáját jeleníti meg, amelyek közül választhat. Egyszerűen érintse meg a „Fiók törlése” lehetőséget.

4. lépés: Ha megérinti, a WhatsApp egy kis figyelmeztetést küld azokról a dolgokról, amelyekhez a fiók törlése után elveszíti a hozzáférést, például a csevegési előzményekről, a csoportokról, a Google Drive biztonsági mentéséről stb.

5. lépés: Fiókja végleges törléséhez erősítse meg országkódját, és adja meg a WhatsApp-fiókjához társított mobilszámot. Most érintse meg a „Fiókom törlése” elemet.

Vége a zavaró tényezőknek! Nos, legalább néhányat.